Zomerkamp houtbewerking

Het zomerkamp houtbewerking van DidoCreation is een zomeractiviteit voor kinderen tussen de 10 en de 13 jaar. Het is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om in de zomervakantie met hout aan de slag te gaan. Tijdens het zomerkamp gaan kinderen aan de slag met hout om er zelf de mooiste dingen van te maken.

Het zomerkamp houtbewerking

Tijdens het zomerkamp houtbewerking kunnen kinderen tussen de 10 en de 13 jaar zelf een week lang aan de slag. Zo maken ze gedurende deze week bijvoorbeeld een zwaard, boemerang of skateboard. De bedoeling is dat de werkstukken niet te lang duren zodat er tijdens deze week meerdere werkstukken gemaakt kunnen worden.

Bij het maken van een eigen werkstuk zullen de kinderen met zaag, figuurzaag, rasp en schuurpapier aan de slag gaan. Kortom, ze zijn een week lang lekker met hun handen bezig.

Er zal tijden de cursus verschillende materialen aanwezig zijn waar men mee aan de slag kan gaan zoals bijvoorbeeld massief beukenhout, essenhout en multiplex .

Duur

5 ochtenden van 3 uur en een kwartier

Data zomerkamp houtbewerking

Het zomerkamp houtbewerking gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen

Schrijf je in

Op dit moment zijn er voor deze workshop geen geplande dagen

Voorwaarden
  • Voor een reeds betaalde cursus of workshop geldt een geen-restitutie beleid.
  • Omboeken van en reeds betaalde cursus of workshop kan tot 10 dagen voor aanvang; daarbij worden wel € 12,- omboekingskosen per persoon in rekening gebracht.