Workshop paashaas maken

Ben jij iemand die een seizoenstafel heeft of aan het opbouwen is? Hou je van natuurlijke decoratie zoals houten figuren? Dan is de workshop paashaas maken echt iets voor jouw. Onder de begeleiding van Diederik de Jong maak je in één middag je eigen paasdecoratie zoals je die altijd al had willen hebben maar nergens kan vinden. Aan het einde van de middag wandel je met je eigen gemaakte houten paashaas de deur weer uit.

De workshop paashaas maken

Tijdens deze workshop ga je gezellig in groepsverband je eigen houten paashaas maken. Lekker met je handen aan de slag om wat moois te maken waar je trots op kunt zijn. Op deze manier leer je alles over diverse technieken, gereedschappen en houtsoorten die komen kijken bij houtbewerken.

Met deze ervaring kan je vervolgens thuis aan de slag om zelf meer houten decoraties te maken voor je seizoenstafel of juist voor die van je familie of vrienden. Uiteraard kan je met de opgedane kennis ook doorstromen naar de vervolg cursus.

De technieken die om de hoek komen kijken tijdens de workshop paashaas maken zijn:

Zelf een houten paashaas maken

Bij het maken van een houten paashaas begin je met het kiezen wat je wilt gaan maken. Maak je geen zorgen als je niet weet wat je wilt gaan maken, er zijn voorbeelden aanwezig. Zodra je een beslissing gemaakt hebt teken je die vorm af op je hout. Nu ga je met zaag, boormachine, rasp en schuurpapier de gewenste vorm uit het hout halen.

Als de gewenste vorm uit het hout gehaald is ga je het werkstuk opschuren zodat er geen splinters meer uitsteken. Om jouw paashaas een mooie warme look te geven kan je met een mooie lijnzaadolie je werkstuk afwerken.

Aan het einde van de workshop paashaas maken loop je met je eigen gemaakte paashaas de deur weer uit.

Voor wie

Voor iedereen die lekker bezig wilt zijn met hout. Geen ervaring vereist dus

Data workshop paashaas maken

Vrijdag 7 april 2017 tussen 13:30 en 17:00.

De workshop paashaas maken gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen

Schrijf je in

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=5828]

Voorwaarden
  • Voor een reeds betaalde cursus of workshop geldt een geen-restitutie beleid.
  • Omboeken van en reeds betaalde cursus of workshop kan tot 10 dagen voor aanvang; daarbij worden wel € 12,- omboekingskosen per persoon in rekening gebracht.