MijnHoutbewerkingscursus

Met het aanmelden via de website heb je een “Mijn houtbewerkingscursus” account aangemaakt. Met dit account is het mogelijk om je eigen lessen te wijzigen in de cursusagenda. Je kan in de agenda ook altijd terug vinden wanneer jouw volgende les ingepland staat. Het is niet mogelijk om een les op een andere manier te wijzigen. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je een les kunt wijzigen. Het afmelden van een les kan alleen via de online agenda moet binnen 12 uur voor aanvang van deze les, gebeurt dit niet dan zal de les helaas komen te vervallen. Het aanmelden voor een les kan tot 1 minuut voor aanvang van de les.

Nieuwe cursist

Voor het eerst ingelogd op deze pagina? Koop dan je lessen via onderstaande link

Bestaande cursist

Wil je een wijziging in je aanwezigheid aanbrengen klik dan op onderstaande link

Het systeem werkt als volgt:

Bij de aanschaf van een nieuwe cursuskaart wordt het aantal lessen in de cursus agenda aangegeven als punten. Iedere les kost 1 punt, een 7 lessenkaart bestaat dus uit 7 punten. Zodra je een cursuskaart hebt aangeschaft wordt het aantal lessen van je kaart in punten beschikbaar in de agenda. Je lessen staan dan ingepland in de agenda waardoor het “huidige saldo” 0 is.

Evaluatie formulier:

Houtbewerkingscursus staat open voor jouw mening via een evaluatie formulier. Invullen van het formulier is naar eigen wens en is geheel anoniem.

Officiële klacht

Officiële klacht

Naam
Naam
Voornaam
Naam