Ervaringen van cursisten

Ben Kamphuis
23. Oktober, 2023.
Leuke workshop. Goede tips. Middag vloog voorbij. Locatie in gebouw lastig te vinden maar aangezien iedereen er wél was lag dat ongetwijfeld aan mij. 😂👍👍👍
Nathalie Tappin
27. Juli, 2023.
Was een geweldige workshop! Uitleg en begeleiding was heel goed. Ben heel blij met mijn houten borrelplank!
Jan Willem van Slijpe
28. Mei, 2023.
De cursus van Diederik heeft ervoor gezorgd dat mijn doe het zelf vaardigheden met hout op het volgende level zijn beland. Ik ben veel preciezer geworden met aftekenen en daar de rust voor te nemen. Diederik neemt kordaat en rechtvaardig de leiding. Fantastisch om te ervaren dat de eerste houtverbinding twee middagen kost en je de vierde in een halve middag doet. Nu thuis aan de slag met een mooie boekenkast. Dankjewel Diederik!
Alfred
20. Mei, 2023.
Topmiddag gehad. Prettige uitleg, creatieve ruimte, niet teveel mensen en daardoor voldoende persoonlijke aandacht. Mooie snijplank mee naar huis. Leuk uitje, aanrader!
Irene Lausberg
24. Maart, 2023.
(Basis)cursus houtbewerking: Prima cursus, goed georganiseerd, fijne begeleiding, uitstekende werkplaats. Alleen al over werkplaatsinrichting heb ik veel geleerd, maar natuurlijk ook over het gebruik van gereedschap (met soms onvermoede mogelijkheden), nauwkeurig meten, aftekenen en zagen. Het gebruik van olie was voor mij ook een openbaring.
Tom Goutier
22. Maart, 2023.
Ik heb hier geleerd om netter en nauwkeuriger te werken. Op de millimeter aftekenen en zagen. Ook haaks schaven geleerd en het oliën van het hout.
Michaël Bos
8. Maart, 2023.
Een week lang de beginnerscursus gevolgd. Mooie werkplaats met fijn handgereedschap en prima begeleiding. Wil je de basis van het houtbewerken leren dan ben je hier aan het goede adres.
Wim Luursema
7. Maart, 2023.
De basiscursus houtbewerking gedaan. Prima start om met de basisvaardigheden kennis te maken door maar liefst 2 objecten (zaaghulp & kistje) te maken. Lekker veel zelfdoen en fijne begeleiding.
Peter van der Ent
8. Februari, 2023.
Echt een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met het bewerken van hout.
Heleen Hoogeveen
13. December, 2022.
Ontspannen middag houten kinderspeelgoed met vriendinnen gehad bij Diederik. Zorgvuldige instructies en uitleg over materiaal en technieken, en een prachtig eindresultaat!