Over

Houtbewerkingscursus.nl is het creatieve bedrijf van Diederik de Jong dat cursussen en workshops verzorgt. Tijdens de opleiding meubelmaken heeft hij zich de verschillende technieken van houtbewerken eigen gemaakt.

Ook op de Kunstacademie heeft hij zijn vakmanschap verder weten te ontwikkelen.

Deze kennis en kunde staan tijdens de cursus aan jou ter beschikking. Zodat jij ook tot het mooiste creatieve resultaat komt en met praktische vaardigheden verder kan!

Verschillende facceten van Houtbewerkingscurs

cursusdocent geeft uitleg uit een theorieboek aan cursust

Cursusdocenten

Bij de houtbewerkingscursus zijn meerdere docenten aangesloten die les geven. Iedere docent brenkt zijn eigen practische kennis en ervaring mee naar de les en daar heb je als cursust voordeel van.

overzicht van de werkplaats waar de cursussen en workshops doorgaan

De werkplaats

Alle cursussen en workshops organiseren we in onze ruime werkplaats in Haarlem. Tussen het hout en met onze kennis en ons gereedschap tot je beschikking.

cursist krabt zicht achter zijn hooft terwijl hij peinzend naar zijn werkstuk kijkt

Veel gestelde vragen

Vind antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent de cursus meubelmaken en houtrbewerken. Omdat er regelmatig vragen terug komen zijn ze hier in een overzicht allemaal onder elkaar gezet.

Cursist heeft zijn raamwerk afgemaakt en presenteert deze vol trots

Ervaringen van cursisten

We weten allemaal wel heobelanrijk een recentie is voor het maken van een keus. Of het nu gaat om het beste restaurant of de beste cursus plaats. Hier vind je alle ervaringen van cursisten onder elkaar.

deze thee doos is een van de vele werkstukken die cursusten maken tijdens de cursus meubelmaken voor gevordferen

De werkstukken

Tijdens de cursus meubelmaken voor gevordeden worden de mooiste meubels gemaakt. Van kleine bakjes tot enorme kasten, allemaal van massief hout. Alle meubelen zijn door cursisten zelfgemaakte meubels.

In de media

Zo nu en dan verschijnt er wel eens een artikel over de houtbewerkingscursus in de media. Hier vind je alle artiekelenm die verschenen zijn over de cursus.