Open dag

De open dag van zondag 10 maart 13:00 – 16:00
open dag houtbewerkingscursu De houtbewerkingscursus hout open dag! Ben je van plan om lekker met je handen aan de slag te gaan en overweeg je om de cursus meubelmaken of houtbewerken te komen volgen? Dan is deze open dag beslist wat voor jouw.

Of je nu een beginner bent of ervaring hebt, we hebben cursussen op diverse niveaus. Voor beginners is er de Cursus Houtbewerken waar je in vijf avonden kennismaakt met zagen, deuvelverbindingen, spijkeren, opschuren en oliën. Als je je vaardigheden wilt uitbreiden, kies dan voor de Cursus Meubelmaken op ‘gemiddeld’ niveau, waar je met ons authentieke handgereedschap aan de slag gaat.

Onze fijne werkplaats in Haarlem biedt een inspirerende omgeving om met het hout en onze kennis te werken. We organiseren workshops het hele jaar door, met minimaal 4 aanmeldingen gaat de cursus door.  Tijdens de open dag kun je onder andere het werk zien  van wat cursisten zoal maken.

We kijken uit naar jouw komst op onze open dag, waar je met ons kunt praten over de cursussen en al je vragen kunt stellen. Geniet samen met ons van de schoonheid van hout en ambachtelijke houtbewerking. Tot dan!

Wanneer: Zondag 10 maart
Tijden: 13:00 – 16:00
Waar: Terschellingpad 2 te Haarlem
Parkeren: Amelandstraat 10 (gratis)