Goede merken gereedschap

Het ene stuk gereedschap is het ander niet. Wat zijn nou eigenlijk goede merken gereedschap.Om te zorgen dat je geen miskoop doet, hebben we hieronder enkele goede merken gereedschap op een rijtje gezet.

Wie graag met hout aan de slag gaat, zal hiervoor over het een en ander aan handgereedschap moeten beschikken. Door het geven van cursussen en workshops heb we legio aan ervaring opgebouwd over wat goed gereedschap is en wat de onze kwaliteitseisen niet haalt.

Overweeg je nieuw gereedschap te kopen laat je dan goed adviseren, een goed merk gereedschap is namelijk niet goedkoop.

de goede merken gereedschap op een rij

Bahco

Diverse HoutzagenOp zoek naar een goede zaag die nog een tijdje mee gaat? Overweeg dan de zagen van Bahco. Van dit merk is ook het aanbod aan beitels aan te bevelen. Uiteraard blijft de kwaliteit alleen goed wanneer je het gereedschap goed onderhoudt.

Angulus

Voor blokhaken, schrijfhaken en zwaaihaken is Angulus een aanrader, helaas lever deze fabrikant zeer slecht op het moment dus is het verstandig om bij uw betere metaal winkel naar een goed alternatief te vragen.

Stanley

Naast messen kan je bijvoorbeeld ook voor rolmaten goed bij het merk Stanley terecht. Daarnaast beschikken ze ook over kwalitatief goede schaven.

van goede merken gereedschap heb je veel langer plezier dan van goedkoop gereedschap wat niet doet wat jij wilt.

Mitutoyo

Een voorbeeld van een goed merk schuifmaat is Mitutoyo.

Pfeil

Zwitserse kwaliteit voor een prima prijs. Zowel voor beitels als gutsen is het merk Pfeil aan te raden als je van mooi handgereedschap houd. Uiteraard blijft de kwaliteit alleen goed wanneer je het gereedschap goed onderhoudt en scherp houd.

Nooitgedagt

Ondanks het feit dat deze fabrikant al jaren niet meer levert kan het zeker de moeite zijn om via marktplaats een set Nooitgedagt beitels top de de kop te tikken. Het blijven namelijk prima beitels die nog generaties lang mee kunnen gaan.

Dictum

Trekzagen van een uitstekende kwaliteit, het is absoluut de moeite om een trekzaag in de gereedschapskist te hebben. Dictum levert prima kwaliteit voor een gangbare prijs. Bij een trekzaag is het belangrijk om het zaagblad makkelijk te kunnen verwisselen let daar goed op bij de aanschaf.

1 reactie op “Goede merken gereedschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *