Open dag houtbewerkingscursus

De houtbewerkingscursus is verhuisd naar een nieuwe locatie. Samen met een vriend en collega in het meubel vak, Joeri Hendriks, gaan we er de komende 5 en een half jaar een mooie houtwerkplaats van maken waar vakmanschap en leren elkaar tegen komen.

Om deze nieuwe start te vieren wil ik je graag uitnodigen op de officiële opening van zaterdag 1 september. Gedurende deze feestelijke gelegenheid kan je komen kijken naar de nieuwe  werkplaats en onder het genot van een hapjes en drankjes bij praten met andere hout liefhebbers.
Omdat wij echt heel erg blij zijn met onze nieuwe plek hebben we ook een band uitgenodigd om te komen spelen op deze feestelijke gelegenheid.

Overzicht van de opening:

14:00 – 16:00 Open dag, kijk moment voor geïnteresseerden
16:00 – 17:00 optreden van de band
17:00 – 18:00 Hapje en drankje

Het nieuwe adres is Terschellingpad 2, 2036 KH te Haarlem. Kom je met de auto tik dan in je navigator “Texelhof 1” Daar aangekomen ga je voor het Texelhof flatgebouw (Texelhof 1-191 staat er groot op de flat) links af dan kom je op een parkeertreintje, parkeer bij het hek voor de school. Volg vervolgens de borden “houtbewerkingscursus”